Så lägger du ett Sway Bar på en Jeep Wrangler

De flesta som kör Jeepar vilja ta sitt fordon terrängkörning och utnyttja alla funktionerna i sina fordon. Men om du kör din Jeep på vägen mer än utanför, är det mer rimligt att ha alla bekvämligheter i en vanlig bil, t.ex. en krängningshämmaren. Om du vill placera en ny krängningshämmare på din Jeep Wrangler, när du öppnar baren själv, installera ett krängningshämmaren kan göras på ett par timmar. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums Torx huvudet Hylsnyckelsats
kit Sway bar med ändlänkar och bussningar
Visa mer Instruktioner

1

Unbolt plastskyddet på framsidan av Jeep, precis ovanför stötfångaren, med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Du kan hitta bultarna går runt krängningshämmare fästen, precis bakom stötfångaren på sidorna av ramen.
2

Unbolt främre stötfångaren från Jeep med en 3/8-tums Ratchet och uttag och 3/8-tums Torx huvudet uttag. Om det är fabriken krängningsstång fästen på ramen, skruva isär dem samtidigt med en 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Skjut krängningshämmare bussningarna på krängningshämmaren , sedan skruva dem till toppen av ramen med fabriken hårdvara och en 3/8-tums Ratchet och uttag. Lämna bultarna löst tills kopplingen är fäst.
4

Bolt de krängningshämmare ändlänkar till axeln och krängningshämmaren med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra sedan åt de krängningshämmare fästen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

tillbaka främre stötfångaren med 3/8-tums Ratchet och uttag och 3/8-tums Torx huvudet sockets, sedan tillbaka plastkåpan med 3/8-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88120.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.