Hur till Mount fotsteg på en Dodge Nitro

Dodge Nitro fotsteg är en enkel exteriör uppgradering för alla med grundläggande automatisk reparation färdigheter. De fotsteg ger Nitro en robust utseende samtidigt leverera den utilitaristiska nyttan av ett mellansteg mellan hytten och marken. Dodge erbjuder dem som en fabrik alternativ, men du kan enkelt lägga till dem som en eftermarknad alternativ också. Medan fotstegen kan tyckas stor och imponerande när du funderar på att installera dem, bör själva arbetet tar inte mer än en timme att slutföra. Saker du behöver
Ordet jack
4 Jack står
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lyft sidan av Nitro från marken med hjälp av ordet jack. Stöd Nitro med två av de fyra pallbockar, placerad under ramen, bort från fabriken förborrade fotsteget monteringshål. Flytta domkraft ut från under Nitro.
2

Placera resterande pallbockar tillsammans med Nitro: s ram. Ställ fotsteget till den sidan på pallbockar, med fästen i linje med monteringshålen i Nitro: s ram.
3

Skjut bultar genom fotsteget fästen och genom Nitro: s ram. Montera muttrarna på ändarna av bultarna med socket set. Flytta pallbockar som stödde fotsteget från Nitro.
4

Lower den sidan av din Nitro av domkraften står med domkraft. Flytta till den motsatta sidan av Dodge och upprepa de tre första stegen för att installera andra fotsteget. Sänk Nitro av domkraften står med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88986.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.