Flowmaster Dual Exhaust Tips

Flowmaster bara producerar ett slutrör som skapar ett dubbelt avgassystem leta efter en enda avgas fordon. Företaget tillverkar 16 olika single avgassystem tips, något som kan installeras på en faktisk dubbelt avgassystem. Flowmaster producerar också en dubbel sats avgassystem tips för Chevrolet Corvette, som består av två separata tips som kompletterar en oval form när de installeras på bilens dubbla avgassystem. Dual Exhaust Tips

flowmaster producerar endast ett dubbelt avgassystem tips. Spetsen har en 2,5-tums inlopp och dubbla 3,5-tums uttag. Total längd av röret är 7,5 inches. Spetsen är tillverkad i polerat rostfritt stål och har en rullad kant, vinkel skära finish. Även spetsen kommer att passa alla 2,5-tums avgasrör, det planlades ursprungligen för 2005-2007 Chevy Corvette C6. I september 2010, kostar spetsen $ 59,35 direkt från flowmastermufflers.com.
Installation

Många avgassystem tips är installerade med en klämma eller bolt-on-system, men Flowmaster dubbla slutrör är inte en av dem. Detta tips måste svetsas på den befintliga avgasröret. Såvida du inte är en erfaren svetsare, är det bäst att ha Flowmaster dubbla slutrör installeras av en professionell. Felaktigt svetsa ett avgasrör kan resultera i läckande avgaser, och vara potentiellt farliga för din hälsa.
Var kan man köpa

flowmaster säljer direkt till allmänheten genom sin hemsida, eller så kan du hitta en lokal återförsäljare via återförsäljaren sökverktyg (se Resurser). Den Flowmaster hemsida listar 2761 i USA och 152 i Kanada. Dealern sökfunktion kan du begränsa din sökning genom stad, stat, postnummer eller säljarens namn. Resultat returneras med återförsäljare namn, adress och kontaktinformation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88500.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.