Tips på en Custom Exhaust

Custom avgassystem är eftermarknaden yttre tillägg som kan lägga kraft på alla fordon samtidigt som det ger en genomsnittlig ljud. Men ingenting fullbordar systemet bättre visuellt än de avgassystem tips som faktiskt ses av andra bilister. Välj bland tips som ger allt från en glänsande krom utseendet på en mörklagd utseende. Chrome

Huruvida ett fordons anpassad avgaser är en enkel, dubbel eller quad, kommer krom tips fånga verkligen uppmärksamhet. Standard tips är tillräckligt stora för att bara glida över det befintliga avgasröret och har en cylindrisk form. Om något djärvare önskas, välj ett stort slutrör med en vinkel utåt eller kvadratisk form. Dessa tips kommer att bli mer märkbar eftersom formen är ovanliga och mer krom är synlig.
Färgmatchningsproblem Exhaust Tips

annat sätt att anpassa avgassystem tips är att matcha färg av de tips till bilens färg. För att uppnå denna look, köpa värmebeständig färg på en Biltema och spraya på två till tre lager av färg för att matcha bilens färg. Svärta den avgassystem tips är ett annat alternativ. Samma målning metod tillämpas som med någon annan färg, men svart avgassystem tips gör smuts mindre iögonfallande. Nackdelen är att de är mindre märkbar på natten.
Specialty Exhaust Tips

En mer komplex, men ändå unik anpassning är att ha avgassystemet komma ut av fordonet annan än vid den bakre delen av bilen. Många hot rods och anpassade fordon har avgassystemet på den sida av fordonet vid dörrarna, och en del även har rören avslutas på fordonets främre karosspanel. Dessa ändringar innebär ofta mycket mer arbete, inklusive att lägga särskild rörledningar innan ens sätta på egna tips. Hot rods, även känd som gatastänger, ses ofta med anpassade avgassystem, vanligtvis i krom, på den sida av fordonet. Om Chrome inte är önskvärd, är speciell färg och rör som används för att ge slutrör en eldig utseende. Andra anpassade fordon, allt från så kallade "tuners" till muskel bilar, har avgassystem som exit från den främre kroppen panelen. Särskilda bågrör behövs för denna uppgift. Denna sed stil har plastspets vakter för att skydda omgivande kroppen färg från att bli för varm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88306.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.