Hur man installerar dragbeslag på Altima

Nissan Altima är kapabel av släp. 2007 års modell är klassad för högst på 1000 pounds när rätt utrustad. Detta är tillräckligt för att dra ett litet verktyg eller enda vattenskoter trailer. För att dra en släpvagn av denna storlek behöver du installera en klass Ett skumt till Altima ram för att tillhandahålla den punkt där släpvagnen ansluts. Med ett fåtal vanliga verktyg, är detta ett jobb du kan göra i din uppfart. Saker du behöver
Class One dragkrok
Hylsnyckelsats
Ratchet
Marker
Drill
7/16-drill bit
Momentnyckel
Drevning tube

Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan och ta bort golvet genom att lyfta upp det med fingrarna.
2

Ta bort skruvarna som håller fast ljuddämparen till undersidan av fordonet med en hylsa och spärrskaft. Håll ljuddämparen i handen och skjut den framåt för att frigöra den från dess bakre hängare. Ställ ljuddämparen åt sidan.
3

Böj värmesköld bakom ljuddämparen, precis tillräckligt för att exponera området mellan bålen väl och ramen. Detta är det område att kroken fästs på det Altima.
4

Håll hitch i läge längs utrymmet mellan stam väl och ramen. Den skumt bör placeras så att det är så långt bak som möjligt. Markera hitch s bulthål med en markör.
5

Avlägsna skumt och borra upp hålen med en 7/16-drill bit.
6

Ställ förstärkande plats över hålen, inuti stammen. Skjut 7/16-carriage bultarna ner genom den förstärkande plattan och hålen borras.
7

Håll skumt tillbaka i position under fordonet, rikta in skruvarna i hålen. Fäst skumt att bultarna med medföljande låsbrickor och muttrar.
8

Vridmoment bultarna ner till det rekommenderade trycket i kopplingen bruksanvisningen.
9

Böj värmeskölden på plats och sätt tillbaka ljuddämparna vända den process som används för att ta bort dem.
10

Applicera en sträng av fogar runt förstärkningsplåten i bagageutrymmet för att förhindra att avgaser tränger in i fordonet. Installera stammen mattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89556.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.