Hur du justerar Sonar Strålkastare

Sonar strålkastare är projektorns stil lampor finns i olika former av strålar. Strålkastarna är ovanligt ljus och kan ha en halo eller angel-eye effekt samtidigt skiner. Projektor stil strålkastare är tillverkade för att ge extra belysning för förarens säkerhet i nattrafik. Efter installation av sonar strålkastare, kräver varje ljusreglering så att strålen är på rätt nivå för säkerheten. Saker du behöver
liten stjärnskruvmejsel
Maskeringstejp
liten ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Kör fordonet till inom 1 foten av en vägg eller garage på en plan yta strax innan mörkret.
2

Place maskeringstejp på väggen framför bilen i mitten av varje strålkastare för att bilda ett kors. Sätt en bit maskeringstejp horisontellt i mitten av strålkastare och annan bit vertikalt för att matcha strålkastarna vertikala centrum. Upprepa detta för varje strålkastare.
3

Flytta fordonet tillbaka cirka 20 meter från väggen. Vrid strålkastarna på bilen till "On" läge för halvljus så snart det är tillräckligt mörkt för att se strålarna på väggen.
4

Öppna huven på bilen.

5

Placera en liten Phillips skruvmejsel i ljuset justering hålet på baksidan av strålkastare montering under huven. Krysskruven är försänkt inuti metallen ramen för sonar strålkastare. Använd en liten ficklampa för att lokalisera justeringen hålet, om det behövs.
6

Vrid skruvmejseln medurs för att höja strålkastaren. Vrid skruvmejseln moturs för att sänka strålkastaren.
7

Justera strålen med skruvmejseln samtidigt observera dess position på bandet. Justera strålen så det är 3 inches lägre än mitten av bandet. Upprepa denna procedur för båda strålkastarna.
8

Ta bort maskeringstejpen från väggen eller byggnaden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88424.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.