Hur man installerar Deflecta-Shield Stänkskydd

Stänkskydd hålla lera, stenar och skräp från att skada kroppen av fordonet. Deflecta-Shield stänkskydd är krom-trimmade stänkskydd tillverkas av Lund International Company och finns i flera olika stilar och storlekar. Många fordon, speciellt lastbilar, har förborrade hål för montering stänkskydd. Däremot kan du behöva borra hål i ramen på din bil för att installera dina Deflecta-Shield stänkskydd. Saker du behöver
Drill
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

inspektera din bil för hål stänkskydd. Kontrollera hjulet väl av din bil för små hål du kan använda för att installera dina Deflecta-Shield stänkskydd.
2

Håll stänkskydd fram till hjulet väl i det läge som du kommer att installera dem. De går i hjulet väl så de ligger bakom däcket.
3

Markera positionen av stänkskydd monteringshålen med en penna eller färgad markör.
4

Borra hål i ramen på din bil om det behövs med hjälp av en borr speciellt utformad för att borra igenom metallen. Se till att storleken på borren är lämplig för storleken på fästelement som används vid montering av dina stänkskydd.
5

in fästena i hålen som du borrade i ramen på din bil .
6

Håll stänkskydd fram till hjulet väl i det läge som det kommer att installeras och linje upp sölgrop flik installation med de hål du borrade i ramen av din bil eller fabriken förborrade hål i hjulhuset.
7

Sätt i skruvarna som tillhandahålls med stänkskydd i fästena. Dra åt skruvarna med skruvmejseln för att fästa stänkskydd till fordonet. Se till att inte dra åt skruvarna, eftersom detta kan ta ut de fästelement. Dra på stänkskydd och se till att de är säkra och korrekt installerade innan körning med stänkskydd på bilen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88791.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.