'06 Honda Accord Ground Effekter

Honda erbjöd 2006 Accord som antingen en sedan eller kombi, eftersom det har med många andra årsmodeller av Accord. När du letar efter en marken effekter kit för att skräddarsy din Accord, tänk på ett kit för en tvådörrars version eller en fyrdörrars version kanske inte passar den andra typen, speciellt om satsen kommer med sidokjolar. Extreme Mått

Extreme Dimensions gör en Bomber kit för 2006 Honda avtalen med fyra dörrar. Satsen består av Extreme Dimensions "Duraflex kroppen material, vilket är en komposit utvecklad av företaget. I satsen ingår en frontspoilern, sidokjolar och bakre stötfångare som sänker karossen närmare marken och ger Accord en race-inspirerad look. Alla delar finns i svart primer så att de är redo att målas vilken färg du önskar.

Extreme Mått

586 N. Gilbert St

Fullerton, CA 92833

714-278-8000

www.extremedimensions.com
Vis Racing Sport

eftermarknaden delar företag Vis Racing gör ett marken effekter kit som passar på Coupe version av 2006 års Honda Accord. The Prodigy kit ger Accord kropp rakt ner utan några bloss, lägga till en ny främre stötfångare, sidokjolar och bakre stötfångare. En stor grill upptar botten av satsens främre stötfångare, mata luft till bilens kylare eller eftermarknads intercooler. The Prodigy satsens bakre stötfångaren har utskärningar för två slutrör.

Vis Racing Sportspel

18856 E. San Jose Ave.

City of Industry, CA 91748

626-839-9833

www.visracing.com
Bayson R Motorsports

Bayson R gör ett bodykit för fyra -dörrars version av 2006 års Accord. Satsen levereras i Mugen styling, bevisar ett subtilt sätt att ge din Accord en sänkt look med främre och bakre kanter och sidokjolar. Varje bit av Mugen kit görs av ABS-plast för att hjälpa till med slaghållfasthet och kan målas på samma sätt som glasfiber eller andra kroppsdelar. Du kommer att behöva köpa aluminium mesh separat om du vill fylla i grillen delen av den främre läppen.

Bayson R Motorsports

1334 N. 10th St

San Jose 95112

408-392-0858

www.baysonr.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88644.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.