Hur du ansluter en backkamera

Eftermarknad fordon Backningskameror är trådlös, så det finns inte någon koppling att göra mellan monitorn på instrumentbrädan och kameran på baksidan registreringsskylten. Dock behöver kameran, som gör skärmen. Fordonets backljus ger ett bekvämt strömkälla för kameran som slår på kameran bara när det behövs. Monitorn display på instrumentpanelen använder ström från cigarettändarkontakten. Saker du behöver
Bil klädsel borttagningsverktyg
Wire strippor
Drill och lite
Genomföring
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Ta bort plasten eller matta panelen på insidan av bakluckan bakom registreringsskylten och nedanför bagageluckan. Om din bil är en SUV (sport utility vehicle) eller något liknande, exponera inälvor inuti bakluckan.
2

Montera kameran. Ta bort de två skruvarna registreringsskylten och infoga dem genom hålen kamera bult och tillbaka till bilen. Använd licensen hålet plattan ljus att driva ledningarna genom att stammen.
3

Kör den röda och vita kabeln från kameran du har monterat på registreringsskylt ram till ett backljus hus inne i fordonet. Den registreringsskylt ljus kan ge en lämpligt hål, eller helt enkelt borra ett nytt hål och väderbeständiga den med en genomföring.
4

Trim och band 1/4 tum av ytterhölje av änden av tråden vid backljus bostäder.
5

identifiera fordonet ledningar som ger ström till backljus. Identifiera dem genom att spåra ledningarna tillbaka från backning glödlampa kontakt. Strip 1/4- tum av ytterhölje av wiren. Detta bör vara en bekväm, lätt att nå plats - mitten är bra. Linda in kameran trådar runt backljus trådarna, matcha rött till rött och svart till svart. Tätning med eltejp.
6

Fäst bildskärm till en lämplig plats på instrumentbrädan. Använd den medföljande kardborre band. Koppla in strömförsörjningen från bildskärm till cigarettändarkontakten på bilens instrumentbräda.
7

Test och sedan ersätta plast eller mattan panel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88381.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.