Hur du ändrar en vinschrepet

Byta repet på vinschen kan göras för ett nummer eller skäl, inklusive rep skador, byta till en större storlek rep, eller kanske byta till en syntetisk lina. Processen är inte svårt och kan göras enkelt i en timme eller två hemma på uppfarten med vanliga handverktyg. Om du ändrar diametern på repet, vara noga med att kontrollera betyg på repet själv. Om det är för lätt, kan du bryta repet när du verkligen behöver det. Saker du behöver
Thread låsning Socket förening Mössor och spärrfunktion set
Open end skiftnyckel satt
Visa fler instruktioner
Ta bort den gamla rep
1

Ställ in kopplingen på vinschen till frihjul och dra gamla vinschrepet helt utanför trumman. Du hittar en liten skruv i trumman håller änden av repet på trumman när du får all repet utanför.
2

Ta bort bulten från trumman, och dra repet ut genom genomgången av vinschen. Inte förlorar bulten, kommer du att återanvända det.
3

Rengör rost, korrosion eller annat material från trumman så att den inte hamnar under den nya linan och skada den . Små pinnar eller ens en nick i trumman kunde striden repet när lindas på trumman.
Spooling New Rope
4

Lägg ut den nya linan så rakt som du kan. Om du kör ett långt rep, kan detta innebära att köra ner på trottoaren eller vägkanten.
5

Skjut den nya linan i genomgången med ögla eller ögla för bulten i första . Var noga med att köra repet så att det spolar från botten av trumman när du drar med sig.
6

Applicera lite föreningen gänglåsande på bulten och dra den genom öglan eller ögla . Trä den in i trumman och dra åt med en hylsa och spärrskaft eller fast nyckel.
7

Vind det första lagret av lina på trumman för hand, se till att repet är tätt och vindarna låg tätt tillsammans. Detta är viktigt eftersom om basskiktet är inte rätt, kommer repet trassla och kan skadas.
8

Spool resten av vajern på trumman genom att linda vinschen samtidigt lätt tryck på linjen. Det borde nästan linda sig, men titta på det noga för att vara säker på att lagren är tight och fastställande lugnt och jämnt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88018.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.