Hur öka hästkrafterna på en 2007 Harley Sportster 1200

Öka hästkrafter på din Harley Sportster 1200 innebär avvägningar mellan prestanda och potentiella problem. Ändringar medföra någon garanti för användbara extra prestanda. Harleys är snabba cyklar när de kommer från fabriken, så den extra kostnad och komplexitet kan inte vara värt besväret. Trots dessa farhågor sådana ändringar fortfarande är populära. Harley återförsäljare säljer många typer av tillbehör tillsammans med mekaniska tjänster för att installera och trimma uppgraderingar. Förutom många eftermarknad leverantörer, erbjuder Harley-Davidson själv märkesvaror tillbehör som är utformade för att förbättra prestanda, utseende och ljud av sina produkter. Instruktioner
1 Ett nytt avgassystem kan lägga kraft och låter bra.

Byt avgassystemet. Genom att lägga ett högre systemets flöde avgassystem, kommer varje motor Upplev förbättrad prestanda. Om motorn har att arbeta mindre för att trycka avgaserna ut, måste det mer kraft för att driva bakhjulet. Gör din forskning och hitta ett avgassystem som har visat sig öka din makt.
2 Custom luftfilter kan se bra.

Byt ut luftfiltret med en som har mer fritt flöde. Mer luft i motorn tillsammans med mer bensin kommer att göra mer hästkrafter. Se till att luftfiltret du köper uppfyller garantivillkoren kraven i Harley-Davidson. För mycket flöde kan innebära grus eller vatten i din motor.
3

Justera bränsleinsprutning. Med förändringen till luftfiltret och avgassystemet och det ökade luftflödet, kommer vissa ändringar i bränslesystemet krävas. Noggrann justering kan ge fördelar i extra effekt.
4 Prestanda däck är mycket mjukare än lager.

Byt ut däcken. En segare däck innebär bättre grepp. Stock motorcykeldäck är en kompromiss, ett hårdare gummi gör att de håller längre, men de tenderar att glida mer när gasen används Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89115.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.