Hur man installerar ett Slip-On avgassystem

Slip-on ljuddämpare är eftermarknads produkter som är avsedda för en mängd olika motorcyklar. En slip-on ljuddämpare ersätter din nuvarande ljuddämparen helt och är en ganska enkel installation. Installera en slip-on ljuddämparen kommer borde ta lite över en timme och kräver endast enkla verktyg. Att sätta en slip-on ljuddämpare på din motorcykel kommer att förbättra dess prestanda, tillsammans med att förändra ljudet och utseendet på din cykel. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
insexnyckel ställa
hylsnyckel och uttag
Slip-on ljuddämpare kit
Hög temperatur silikon
Visa fler instruktioner

1

Ta motorcykelns karossdelar om du behöver komma åt ljuddämparen och mid-pipe. Använd antingen en insexnyckel eller stjärnskruvmejsel för att ta monteringsbultarna från karossdelar.
2

Avlägsna bultarna fästa ljuddämparen stödrem. Om möjligt, dra bältet bort från ramen.
3

Hitta klämmorna som håller ljuddämparen och mid-pipe tillsammans, och lossa ljuddämparens klämman med stjärnskruvmejsel. Dra ljuddämparen från mitten av röret och lossa mitten rörets klämma. Dra av mid-pipe.
4

Lägg ett tunt skikt av silikon runt spetsen av den nya mid-pipe som kom med slip-on ljuddämpare. Skjut mitten röret på header rören. Använd Phillips skruvmejsel, dra åt mid-rörklammer.
5

Sprid ett tunt lager av tätningsmedlet runt spetsen av slip-on ljuddämparens inlopp. Skjut inloppet till mitten av röret. Se till att klämman är endast något åt.
6

Skjut stödremmen på slip-on ljuddämpare. Med en hylsnyckel, montera bärremmen på motorcykelns ram. Dra den en aning.
7

Rikta mitten röret och slip-on ljuddämpare. Dra stödremmen och klämmor avgaser. Placera alla tidigare borttagna karosseridelar tillbaka på motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89298.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.