Jeep Grand Cherokee SRT8 Ground Effekter

Frisläppandet av Grand Cherokee SRT8 förde stil och förbättrad prestanda till Jeep linje av sport utility vehicles. Denna stil och prestanda är eftertraktad av ägare av äldre Jeepar och som ett resultat, är ett stort antal företag som erbjuder Jeep Grand Cherokee SRT8 malda kit effekt kropp som gör att äldre jeepar uppgraderas till utseendet och stilen på den nya rasen av SUV. Fyra material används för Karossjord effekt kit: glasfiber, uretan, ABS plast och kol. Uretan

uretan kroppen kit är tillverkade av polyuretan, som används för att tillverka en rad olika bildelar inklusive säten, stötfångare och fönster. En uretan kroppen kit är ett av de enklaste att installera på grund av dess flexibilitet. Även dessa organ kit är dyra, de är hållbara när de konfronteras med ljusa effekter. Urethane delar är också motståndskraftig mot olika väderförhållanden, men om en uretan del är skadad, kan det inte repareras och måste ersättas helt. Uretan är också ett tyngre material så det kan påverka gas körsträcka.
Glasfiber

Glasfiber är gjord av syntetiska fibrer och plast harts. Glasfiber organ kit tenderar att forma mer till bilens kontur, skapa en mer sömlös effekt. Dessa kit är också lätt att anpassa. Glasfiber är lättare än uretan och, till skillnad från uretan, kan måttlig skada på glasfiber delar att repareras. En glasfiber bodykit bör installeras av en professionell, för om det är felaktigt installerat, kan glasfiber har ett vågigt utseende. Består mestadels av
Carbon

kolatomer, är kolfiber som används för att göra ett antal saker inklusive fiskespön, master segelbåt och racing bilkarosser. Det är det självklara valet i artiklar som behöver styrka och låg vikt. Denna faktor kan avsevärt förbättra gas körsträcka och hastighet. En kolföremål kit har ett professionellt utseende och kräver ingen grundning, målning eller slipning. Det är klart att installera direkt ur lådan. En klar UV-skyddande skikt bör appliceras för att förhindra solskador. Även tåligare än glasfiber, kol kroppen kit är också den dyraste. Liksom kit uretan kropp, skadade kolfiberdelar inte repareras.
ABS-plast

ABS plast organ kit är tillverkade av petroleum-baserade termoplastiskt material. Dessa kit är jämförbar i pris med kit uretan kropp. ABS plast är hållbar och följsam i de flesta väderförhållanden. I själva verket har bilindustrin deklarerade ABS vara det bästa materialet för bilpaket kropp. Ändå har ABS vissa nackdelar. Liksom uretan, ABS plast kroppsdelar är nästan omöjligt att reparera. Detta måste figurerade i den totala kostnaden för att installera en bodykit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88932.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.