Hur man installerar ett Reese 5th Wheel Hitch

Reese erbjuder vändskiva missöden med bogsering kapaciteter från 15.000 pounds till 30.000 pounds. Men att välja rätt dragkrok för din bil är absolut nödvändigt. Trailern som du drar kan inte möta eller överträffa vikt lastbärande att lastbilen var avsedd för, oberoende av viktgränsen på hitch du köper. Dragfordon som väger för mycket kommer att betona bilens fjädring tills det ger ut. Lyckligtvis, när du bestämmer vilken hitch du behöver, är installationen ganska enkel. Saker du behöver
Måttband
Drill
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Hitta rätt bulthålet. Inhemska bilar tillverkade från 1999 har redan bulthål för Vändskivskoppling. Om du har en lång säng lastbil, mäter 56 inches från baksidan av hytten och 30 inches från sidan av flaket. Short-säng lastbil sängar har typiskt samma bredd, men du måste mäta 36 inches från hytten. Den plats du mäter bör anpassas till en för hålen i botten av din lastbil. Det är där den bakre skenan är installerad. Om du har en äldre bil, måste du borra ett hål för bulten i denna plats.
2

Installera bakre skenan. Rada upp den bakre skenan med rätt bolt hål och sätt i skruvar och muttrar. Med hjälp av en momentnyckel för att dra åt bultarna ser det finns inget svängrum.
3

Installera vändskiva. Placera det femte hjulet på den bakre skenan och rikta in skruvhålen. Dra åt bultarna med en momentnyckel för att hålla dem på plats. Installera sedan och dra åt skruvarna på den främre skenan, säkra hjulet på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88939.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.