Installationen av en Fender kjol på en 1965 Pontiac

Fender kjolar är gjorda för att passa över bakhjulet och smälter in med bilens kaross sida styling. Fender kjolar kan vara gjorda av stål, glasfiber eller plast och klämma på fender läppen kanten. Fender kjolar fanns tillgängliga på de flesta amerikanska bilar från början till slutet av nittonhundratalet. Fender kjolar ger ingen annan funktion än att klä upp fordonet och få det att se snygg. Pontiacs fanns tillgängliga med kjolar fabriken fender 1965, men ersättning kjolar är tillgängliga om originalen är skadade eller saknas. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel (tillval) katalog trädgårdsslang
Chamois eller handduk
1/8 tum borr
Borrmaskin
Skiftnyckel
Show Mer Instruktioner
1

Ta bort den bakre gjutning hjulet läppen genom att backa ut fästskruvarna med en stjärnskruvmejsel. Håll gjutning och skruvar för eventuell installation vid ett senare tillfälle om du väljer att inte använda fender kjolar. Hoppa över detta steg om din Pontiac inte har bakre lister hjul läpp.
2

Rengör bakre läppen hjulhuset där fender kjolen kommer att installeras med hjälp av en ström av vatten från ett högt tryck trädgårdsslang. Torka av med ett sämskskinn eller ren handduk.
3

Lossa tumskruvarna på mitten montera klämman på baksidan av fender kjolen. Skjut klämman uppåt en aning. Placera listen på bakskärmen öppningen och skjut sedan klämma ned mot fender läppen. Dra åt tumskruvarna.
4

Håll främre kjolen fäste i läge på nedre främre innerkant kjolen där dess möter fender läppen. Borra 1/8 tum hål genom monteringsfästet och in i den nedre kanten av kjolen med en borrmaskin. Fäst konsolen med små skruvar och muttrar dras åt med en skiftnyckel. Skjut fästet behållaren i den främre kjolen fäste. Borra genom hålen i behållaren in i den inre kanten av fendern läpp med en 1/8 tum borr och fäst på samma sätt.
5

Håll bakre kjolen monteringsfästet i läge på bakre innerkanten av fender kjolen där den möter fender läppen. Borra fästhål och fästa hållaren på kjolen med små skruvar och muttrar. Dra den räfflade skruven på fästet för att fästa kjolen till fender.
6

Montera resterande fender kjol på samma sätt. Ta bort kjolar från fordonet genom att lossa tumskruvarna på mitten och bakre fästen, skjut sedan kjolen bakåt en aning. Ta kjolar till en bil body shop för att få dem färdiga att matcha lacken på bilen, om så önskas.
7

Dra av skyddsfilmen från väder fender kjol remsor. Tryck remsan på plats längs den övre kanten av skyddspanelema kjolar. Montera kjolar i omvänd ordning mot demonteringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89177.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.