Hur Take Off en Snugtop Tonneau

Det finns många märken av tonneau omfattar för pickup bilar, men bara en, SnugTop, har en unik metod för att installera och ta bort dess kåpor. Om du någonsin behöver bära en hög belastning men din insynsskydd kommer att vara i vägen, kan den enkelt tas bort med bara några få steg, utan att helt plocka isär bilen. Plus, kan det vara lätt installeras om efter jobbet är gjort. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Assistant
Visa fler instruktioner
1

Position själv mot slutet av insynsskyddet, nära hytten. Det finns två flikar i slutet av sömmen genom hytten med nyckelring stil ringar går igenom dem. Dessa är de kopplar det tillåter dig att ta bort tonneau lätt.
2

Placera en skruvmejsel i nyckelringen-stil ringen och vrid den genom hålet, vrida nyckelring stil ringar ur tonneau lucklåsen. Gör detta för båda spärrarna.
3

Öppna insynsskyddet och ha en assistent håller den lodrätt på plats. Använd skruvmejsel för att bända bort klippen på ändarna av chocker, de på sängen. Bänd bort dem och sedan dra chocker utanför fästen säng järnväg. Detta kommer att frigöra insynsskyddet från sängen, så se till att din assistent har ett fast grepp om tonneau, annars kan det slå igen på händerna.
4

Placera dig själv och assistenten på sidor av den bakre delen i karossen. Luta den i 45 graders vinkel och lyft ut de bakre insynsskydd gångjärn bort från ramen. Flytta sedan insynsskyddet bort från fordonet och lagra den tills du behöver installera det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88086.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.