Att montera en dragkrok till Commodore VS

Många RV ägare gillar att bogsera längs en bil för att köra bil eller sightseeing när de når sin camping destination. Att ha tillgång till en mindre bil är mer ekonomisk och säkrare, eftersom manövrera en RV kan vara svårare på smala vägar. Bifoga en universell dragkrok till din Commodore VS gör det möjligt att dras lätt och säkert. När du anländer till din destination, kommer du att ha en mindre och mer bekväm bil för att utforska området. Saker du behöver Review, Universal justerbar dragkrok
Wrench
Borrmaskin
Visa fler instruktioner
1

Ta bort låspinnarna från dragkroken och sedan bort fästena. Mät den minsta och största bredd av dragstången för att bestämma en lämplig monteringsplats. Välj en monteringsplats på ramen som kan stödja vikten av fordonet. De två konsoler måste vara centrerad på fordonet och en lika avstånd från varandra.
2

Placera fästena mot ramen där du tänker montera dem. Använd en penna för att markera mitten av varje hål som ska borras.
3

Borra hål för vart och ett av de bultar med en borrmaskin. Borra ett hål på varje plats som du markerat med pennan.
4

anbringa fästen i ramen och skruva fast bultarna på plats med en skiftnyckel. Se till att varje bult dras åt ordentligt och de fästen sitter fast på ramen.
5

Anslut dragstången till de fästen, glider de låsbultarna på plats. Du kan nu ansluta den andra änden av dragstången till dragfordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89397.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.