Hur man använder bultar för montering av en dragkrok

Trailer missöden är de elektriska anslutningarna mellan ett dragfordon och en släpvagn. De levererar signaler från flera kretsar till belysningen och, på vissa vagnar, till elektriska bromsar. Dragkrokar innefattar en plugg som konventionellt är fäst vid släpvagnen, och ett utlopp som konventionellt är fäst vid dragfordonet. Pluggar normalt inte fastskruvade släp eftersom de måste vara fria att röra sig som trailern /dragfordonet kombination vänder hörn. Platta fyra-pin uttag normalt inte bultas till dragfordonet eftersom de levereras med en gjuten sele som också måste flytta, men runt sju-pin uttag är oftast knutna till en styv hållare fastskruvad dragfordonet. Saker du behöver
Dragkrok fäste
Permanent marknaden pennan
Electric drill
Borr
Fasteners
Hylsnyckelsats
Skruvmejsel (tillval) katalog Wrench

Visa fler instruktioner
1

Välj ett robust del av dragfordonet bakre sidostycke eller stötfångaren nära bogsera paketet, som är åtkomlig från framsidan och baksidan. Bekräfta det finns inga ledningar, rör eller komponenter på baksidan av platsen.
2

Håll konsolen dragkrok i sin önskad plats och använd en märkpenna för att markera genom de två hålen i konsolen på monteringsplatsen. Ta bort fästet.
3

Använda en borrmaskin och en bit av samma storlek som hålen i konsolen, göra hål genom de två varumärkena.
4 < p> Slip en platt bricka ned trådarna i två bultar storlek att passa tätt genom hålen. Håll konsolen så att dess hål rada upp med de borrade hålen och passera bultarna genom båda. Sätt en platt bricka följt av en fjädrande bricka på gängorna från baksidan av monteringen platsen, sedan snurra matchade nötter medurs tills de är fingrarna.
5

Använd en skruvmejsel eller ett uttag som är lämpligt att hålla bulthuvuden på plats, vrid en skiftnyckel medurs bakom montage platsen att dra åt muttrarna. Arbeta en enhet i taget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89249.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.