Hur man installerar Trailer lampor på en Jeep

Många Jeep sport utility fordon kan användas för att dra släpvagnar. Medan många nyare Jeepar är färdigkopplad med ett släp sele, vissa jeepar saknar gränssnitt för att ansluta Jeep elsystemet att även en grundläggande släpvagn. Lyckligtvis kan en Jeep kopplas för att ansluta till ljuset och signalsystem på en trailer genom att haka upp en släpvagn sele till Jeep elsystem. Saker du behöver
Wire-skarv terminal connectorsElectrical pliersFour-vägs platt trailer sele
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan av Jeep. Leta reda på de blå, gul, mörkgröna och svarta kablarna som leder från insidan av Jeep till baklyktorna.
2

Placera den första Skarvhylsa över mörkgröna Jeep tråd. Sätt i den gröna ledningen från släpvagnen selen i Skarvhylsa. Crimp Skarvhylsa för att göra den elektriska anslutningen. Addera 3

Placera den andra Skarvhylsa över den gula Jeep tråden. Sätt den gula ledningen från släpvagnen selen i Skarvhylsa. Crimp Skarvhylsa att koppla samman trådarna.
4

Placera tredje Skarvhylsa över blå Jeep tråden. Sätt den bruna kabeln från selen till Skarvhylsa och kläm Skarvhylsa att elektriskt ansluta ledningarna.
5

Placera fjärde Skarvhylsa över svarta Jeep tråd. Anslut den vita kabeln från selen till Skarvhylsa och crimp skarven för att ansluta ledningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88396.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.