Hur man gör en LED lysrör

Gör en LED lysrör för att lysa alla tillfällen. Denna LED-lysröret fungerar ur ett vägguttag och kan också koppla till bilens cigarettändaruttag. Använd dessa rör för fester, på bil läger-outs, eller för nödsituationer. Anpassa färgen på röret och även längden på sladden så att den passar dina behov. Saker du behöver
1 fot stafettpinnen case /rör med gavlar
träpinne rod
Tandtråd
sprayfärg (vit rekommenderas) katalog Ljuslist med inkluderade signalkabel (se resurser för exempel) katalog Toe-nagelklippare (att skära och skala kablar) katalog Förlängningssladd
Lödkolv och lödtenn
Borra med 1/4-tums bit
Limpistol och lim skogssnigel
Flytande eltejp
cigarett plug and universal AC till DC 12-volts omvandlare
Visa fler instruktioner
1

Köp en batong tube fall (se Resurser) beställnings-snittet till 1 fot. Ta bort gavlarna.
2

Skjut slangen över träpinne rod. Knyt en bit av tandtråd på träpinne rod i båda ändar för att hänga röret upp från en bjälke i garaget eller annan lämplig plats.
3

sprayfärg röret lätt med en ännu beläggning av vit färg. För att få jämn beläggning, vrid röret försiktigt med fingret på insidan av röret. Låt färgen på röret för att torka.
4

Klipp tråden av anslutningskabeln i hälften mellan pluggarna belägna vid vardera änden. Skala ändarna på tråden du bara klippa.
5

Anslut snittet och avskalade samtrafikavgifter pluggar kabel i pluggarna i vardera änden av ljuset remsan.
6

Löd samman trådarna i ena änden och täcka expose delen tråd med eltejp. Rulla ihop tråden. Använd en limpistol för att limma denna tråd under en gavel.
7

Sätt ljuset remsan in i röret och sätta på locket, tätar den på plats med en limpistol. Var noga med att inte smälta röret med värmen.
8

Borra ett hål i änden av den återstående ändlock med ¼-tums borr. Skär en längd av förlängningssladd till den längd som du önskar.
9

Strip i slutet av en förlängningssladd och skala kablarna inne i båda ändar. Trä de positiva och negativa kablarna från en ände genom hålet och löda dem till leder på förbindelseledningen tråd (med undantag för jordledning som lämnas fri).
10

Binder en liten överhandsknop in sladden ovanför hålet och limma knuten och extra kabel till ändkåpan. Limma slutet cap på plats.
11

Strip trådar som leder till en cigarettändare plugg och löda det till slutet av trådarna som kommer ut av den andra sidan av förlängningssladd.

12

Måla samband med flytande eltejp för att dölja eventuella exponerade trådar. Köp en universal AC till DC-omvandlare som gör att du kan koppla in cigarettändare kontakten i väggen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87854.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.