Hur man lägger in en dragkrok på en 335I Coupe

BMW 335i Coupe kommer från fabriken utrustad med bestämmelser för att rymma en dragkrok. Även om bilen är kapabel att bogsera varken annat fordon eller någon extremt hög belastning, kan det dra en liten släpvagn vid behov. Om du måste dra en släpvagn med din BMW 335i, måste du installera en dragkrok på baksidan av bilen. Processen tar ungefär en timme att slutföra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Dragkrok kit
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Silikonspray smörjmedel
Kraftig bungee rep
skiftnyckel set
Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre delen av BMW med domkraft och lägg den på pallbockar. Ta bort de sex avgaser galgar på baksidan av avgaserna genom antingen unbolting dem med en 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag, eller spruta in smörjolja i gummi galgar och fysiskt dra avgaser ut ur hangaren. Kör den tunga sladden tull bungee över undersidan av avgaser och sänk avgasröret på sladden för att stödja vikten av systemet.
2

Montera sidoplåtarna från dragkroken satsen över fabriken bakre stötfångare parentes med hårdvaran i satsen, dra åt fästena på plats med händerna. Leta reda på bakre tvärbalk av BMW, som sitter mellan de lägre upphängningskomponenterna.
3

Kör en bit fishwire genom de vertikala hål i den bakre tvärbalk och sedan ner genom hålen på botten av tvärbalken. Bifoga en fästblock och en vagn bulten på fishwire, dra sedan av den via tvärbalken så vagnsbulten gängor pekar nedåt.
4

fästa löst mitt stag för skumt att vagnsbultarna på tvärbalken med hjälp av hårdvara i satsen. Lyft den huvudsakliga dragkroksenhet upp in i undersidan av BMW och löst skruva den på plats till centrum stag och sidoplattorna med hårdvaran ur satsen.
5

Dra åt sidoplattan monteringsverktyg och mitt stag med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Installera avgas galgar med händerna och 3/8-tums Ratchet. Höj BMW något med domkraften, bort pallbockar och sänk BMW till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89101.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.