Hur Wire 2003 Chevy Lights Truck Trailer

A 2003 Chevrolet lastbil kommer med förmågan att dra en släpvagn. För att göra släpet lagligt dock, måste du också installera en sele släpvagnskablage. Detta kommer att ansluta de bakre lamporna på Chevrolet lastbil till bakljusen på släpet, vilket gör dem att fungera i harmoni. Lyckligtvis, förutsatt Chevrolet ett sätt att installera selen en enkel process, och det kan göras på under 10 minuter. Saker du behöver
Själv Drill
skruv
buntband
Trailer kablage kit
Visa fler instruktioner
1

Crawl under den bakre stötfångare av trucken. Lokalisera den vita sele fäst på insidan av förarsidans rambalk. Separera de två halvorna av selen med händerna.
2

Sätt selen släpvagnskablage in i ena änden av ramen monterad sele och sätt in den andra änden i den andra sidan av ramen monterad sele, huvudsakligen skapa en bro för släpet kablaget mellan de båda anslutningarna.
3

Infoga en självgängande skruv in i ringen terminalen på de vita trådarna på trailern ledningsnätet. Borra självgängande skruv i ramen järnväg till jorda sele släpvagnskablage med borren.
4

Kör slutet av trailern ledningsnätet till det skumt och fäst den med en buntband. Knyt upp eventuella kvarvarande ledningarna till undersidan av trucken med ett buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89053.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.