Hur man tar Emblem av sidan av en gastank på en motorcykel

Nästan varje motorcykel kommer från fabriken med dekaler på bensintanken : tanken emblem dekaler antingen identifiera varumärket eller modell av cykel . För alla som är intresserade av att anpassa sin cykel , har dessa klistermärken fått gå . Tyvärr , vill tillverkaren inte dem att lossna , så du måste använda några knep för att få jobbet gjort . Saker du behöver
ovaxad tandtråd pistol
Värme eller kraftfulla hårtork
Mild lösningsmedel
Rena trasor butik
Visa fler instruktioner
1 < p > Blötlägg dekalen med ett milt lösningsmedel . Håll lösningsmedlet till klistermärken och inte gå för mycket över på färgen .
2

Smält limmet håller dekal på med värmepistol . Titta tanken noga för tecken på att dekalen är att separera från tanken . Addera 3

Håll en längd av tandtråd i varje hand sträckte sig över det område där dekalen appliceras . Försiktigt arbete tråden fram och tillbaka samtidigt som du drar den över dekalen . Det ska börja skalar . Om limmet börjar hårdna igen , ge den en ny spruta med lösningsmedel eller lägga till mer värme .
4

Städa upp den kvarvarande limrester med en ren handduk, och mer lösningsmedel . Torka försiktigt för att undvika skador på finishen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88026.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.