Hur man tar bort klistermärken lim från glas

Det brukade vara vanligt att hitta klistermärken smällde på de bakre stötfångare av bilar , men när stötfångare började komma från fabriksgolvet med en målad yta , började folk att placera klistermärken på glaset istället . Klistermärken lämnar vanligtvis en limrester på glasytan , som du kan ta bort . Saker du behöver
rak rakblad
Glasrengöringsmedel
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

Placera rakblad på ytan av glaset och ställa in den på en skarp vinkel , mellan 15 och 45 grader från glasytan . Skjut bladet mot klistermärke . Skrapa glaset med kniven tills dekalen är avstängd av glaset helt .
2

Spraya ner glaset med fönsterputsmedel. Skrapa vindrutan med bladet igen , att gå över samma yta där dekalen var i steg 1 . Lim ska börja bollen på bladet , så rensa bort det försiktigt om det bygger upp för mycket .
3

Torka fönsterputsmedel bort av glaset med microfiber handduk . Titta ner på sidan av fönstret , tittar in reflektioner för att se om du kan hitta något mer lim . Om så är fallet , upprepa steg 2 . Annars spraya fönstret med fönsterputsmedel igen , torka sedan ner fönstret med microfiber handduk en sista gång .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88343.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.