Hur man installerar Lift bojor på en Jeep Wrangler

Installera lift bojor på en Jeep Wrangler ökar fjädringshöjd men kan betona fjädrarna och få dem att sag i förtid. Om du söker lite extra höjd på din Jeep, eller om du vill jämna ut bakifrån och framåt, kan lyfta bojor vara en bra, billig lösning. Lyft bojor mer än 1 tum hög bör inte användas på framsidan av Jeep som de blir instabila från sida belastning när de främre hjulen snurrar. Saker du behöver
Jack
Jack står
skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

Lyft baksidan av jeep med en domkraft och placera en uppsättning pallbockar under ramen för att stödja det. Sänk domkraften, så att suspensionen hänga fritt. Leta bojor stock våren på baksidan av bladfjädrar.
2

Ta bort låsmuttern bakifrån fjäderbock genom bulten med en skiftnyckel. Placera en domkraft under axeln, höja den tills den precis rör axeln. Höj det bara lite mer att ta vikten av den fjäderbult.
3

bort bulten från bygel och våren öga och ställ den åt sidan. Ta bort muttern från den övre bygel bult med en skiftnyckel. Skjut bulten och ta bort bygeln.
4

Placera den nya utvidgade bygeln på plats på ramen. Montera skruv och mutter dig bort från gamla bojor. Dra åt muttern med en skiftnyckel tills det är säkert.
5

Placera bladfjädern ögat i nyheterna bygel och installera bulten för att fästa det. Montera låsmuttern och dra åt med en skiftnyckel tills säker. Flytta till den motsatta sidan av Jeep och upprepa stegen.
6

Lyft den bakre delen av Jeep off av domkraften. Ta dem ur jeepen och sänk den till marken. Kontrollera igen och muttrar efter körning jeep i flera dagar och dra åt vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88648.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.