Hur installerar jag Chrysler Pacifica Trailer Lights?

Den Chyrsler Pacifica är en SUV som inte bara kan bära en hel del människor, men kan också dra en släpvagn bakom det också. Vissa Pacificas kom från generalagenten med en dragkrok. Problemet är att utan rätt kablar för anslutning till släpet, gör hitch inte bra. För att göra kopplingen mellan vagn och Pacifica, behöver du en sele släpvagnskablage, vilket kommer att ge trailer lampor till din släpvagn. Detta bör ta ca 30 minuter att göra. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Trailer kablage kit
skruvmejsel
rakblad
buntband
Visa fler instruktioner
1

Öppna upp Pacifica bakre luckan och skruva isär bakljusen från kroppen med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Dra bakljus ut, och dra den röda fliken på baksidan av bakljusen ut med skruvmejsel så att du kan koppla bort bakljus från beståndet sele. Ställ bakljusen åt sidan.
2

Dra ut gummigenomföringen på förarsidan bakljus hålrum med händerna. Lokalisera den röda kabeln på kabelstammen. Skär en skåra i gummitätningen med rakblad och tryck på den röda selen genom genomföringen. Montera genomföringen i kroppen igen. Kör passagerarsidan ledningar trailer sele ned genom hålet i stötfångaren under förarsidan bakljus.
3

Anslut T-anslutningen på trailern ledningsnätet till fabriken bakljus sele och skjut den andra änden till baksidan av bakljus. Tryck på den röda fliken tillbaka in i ljuset och installera om bakljus på kroppen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Avlägsna skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpen på konverteraren på släpvagnskablage sele. Stick det till metallplattan på förarsidan av Pacifica, under stötfångaren. Kör passagerarsidan av viran under stötfångaren och upp genom hålet i passagerarsidan av stötfångaren, säkra linjen till stötfångaren med buntband. Fäst 4-polig kontakt släpvagnskablage till skumt med buntband.
5

Anslut T-kopplingen på släpet kabelstammen och koppla in den i passagerarsidan bakljus sele i ena änden, och in i bakljus på den andra änden. Sätt tillbaka bakljus med 3/8-tums Ratchet och uttag. Pop huven. Montera säkringen med släp ledningsnätet i gruppcentralen, i femte öppna säkringen hål över från passagerarsidan av säkringsdosan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89032.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.