Hur du väljer en lastbil Camper för en pickup

En husbil topp är en användbar eftermarknad tillägg till någon pickup. Det förhindrar att föremål flyger ut ur sängen av lastbilen, är låsbar om du bär något värdefullt och är ett idealiskt sätt att campa utan att behöva ett tält. Som med alla biltillbehör, det finns många olika stilar, färger och montering metoder för att välja från. Välja husbil topp som är rätt för din pickup truck beror mest på hur du ska använda den. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Mät bredden och längden på sängen av din lastbil. Detta för att säkerställa att du köper rätt storlek husbil som passar ditt fordon.
2

Bestäm om du vill ha en aluminium eller en glasfiber husbil topp. Även aluminium toppar tenderar att hålla längre, glasfiber husbil toppar är ofta mer attraktiva.
3

Bestäm hur lång sommarlägret toppen bör vara. Avgörande här är om du kommer att använda det för camping. Om så är fallet, välj en topp som sträcker sig upp över hytten på lastbilen. Om du bara vill dra material eller låsa upp objekt, går med en topp som är i samma höjd som hytten på lastbilen.
4

Bestäm om du vill ha en husbil topp med fönster eller utan fönster . Du kanske vill windows om du tänker använda den övre för camping ändamål.
5

Bestäm hur mycket du vill spendera. Priserna varierar kraftigt för sommarlägret toppar. Glasfiber toppar tenderar att vara dyrare än aluminium. Valet för fönster ökar kostnaderna också.
6

Bestäm vilken färg eller avsluta du vill. Detta beror på färgen på din lastbil. Den husbil top behöver inte matcha exakt, eftersom du kan välja en kompletterande färg också.
7

besluta om att köpa ny eller begagnad. En tumregel är att om din pickup är äldre, sedan köpa en begagnad husbil topp. Om din lastbil är nyare, kommer en ny husbil topp passar bättre och ser bättre ut också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87930.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.