Hur man håller Automotive Paint Från Running

Måla hela din bil eller särskilda paneler kroppen kan förbättra utseendet på din bil samtidigt som den erbjuder betydande besparingar över en professionell måla. När man målar, måste man vara noga med att din färg blandas ordentligt, och att du lägger ner flera tunna lager, snarare än några få tjocka rockar. Om du sprayar för tjockt eller för nära plåten, kommer färgen springa och droppa. När du stöter på det här, se till att ta ett steg tillbaka och utvärdera om din teknik eller din färg mix och inställningar sprej behöver justeras. Instruktioner
1

Justera trycket färg pistol. Om du använder en gravitationsmatad sprutpistol, tänk på det använder mindre lufttryck än traditionell färg sifon foder sprutpistoler. Se din specifika sprutpistol bruksanvisning för tryck rekommendationer. Om du använder specialfärger, kan din pistol kräva tryckjustering per instruktionsboken.
2

Kontrollera att din färg pistol munstycke är kompatibel med din färg, och att det inte är igensatt. Rengör munstycket måla pistol och se till att munstycket är fri från föroreningar, och vara säker på att ha filtrerat färgen före sprutning. Se till att du har tunnats färgen enligt tillverkarens rekommendationer.
3

Spray med flera ljus passerar över plåten. Den största anledningen till droppande eller rinnande i färg beror på att spruta tjocka lager färg för nära plåten. Om du upplever rinnande och droppande, steg tillbaka och använda flera ljus passerar, så att tillräcklig tid för färgen att torka mellan stora rockar. Du kan spraya på papp eller trä för att öva innan du försöker måla bilens plåt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89489.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.