Hur Body Tappa en Mini Truck

Mini lastbilar är billig, prisvärd och lätt att arbeta med. Som ett resultat, människor arbetar alltid på att bygga dem på ett svalt och annorlunda sätt. En av dem är att sänka en lastbil, men, ibland, lite bara inte är tillräckligt låg. Det är där kroppen droppar spelar in. En kropp droppe är när du tar en lastbil som lägger så låg ram sitter på marken och du skär upp hytten så att kroppen av trucken själva täcker ramen och, i sin tur, lägger på marken. Det är inte en mod för blyga. Det är definitivt utmanande och svår att göra. Saker du behöver
svetsare (240-volts föredras) katalog 16 och 18 år gauge plåt
Air såg
Sawzall och 1/8-tums att 3/16-inch skärande knivar
Grinder med slipskivor och slipskivor
kapmaskin
Måttband
Seam sealer
Sprutbart gummerad underbeläggning
2-by-4-by-1/8-square stålrör, två 10-fot pinnar
Jack
Jack står
Märkpenna
Visa fler instruktioner
Body Tappa Cab
1

Strip hela insidan av fordonet. Det inkluderar att ta bort instrumentbrädan, rattstången, säten, mattor, headliner och samtliga plast. Målet är att ha en helt kal hytt, med bara sheetmetal exponerad.
2

Ta bort alla yttre plåt från fordonet, inklusive framskärmarna, huv, grill, core stöd och säng. Det är okej att lämna dörrarna på. På vissa mini lastbilar, kärnan stöd och hytten är en kontinuerlig enhet. På de flesta mini lastbilar, måste det område som förbinder hytten till kärnan stödet tas bort för anyways hjul avslut, så du kan alltid klippa ut vid behov, bara vara säker på att korrekt stödja det när jobbet är gjort.

3

Jack ena sidan av fordonet i luften och säkra fordonet på pallbockar. Du vill att hela trucken att hängas i luften, minst 12 inches från marken.
4

Jack framsidan av fordonet i luften så läktaren är under hytten mot framsidan av fordonet är gratis.
5

Placera den fyrkantiga stålrör över domkraften och lägre trucken på slangen. Upprepa denna process för de två står vid den bakre delen av hytten. Målet är att ha bilen upphängd över stålrör så att när hytten skärs ut, kommer hytten så småningom vila på fyrkantrör. Det ger dig också en bra referenspunkt för mätningar.
6

Mät avståndet från toppen av fyrkantsrör till botten av hytten. Detta är beloppet som du kommer att kroppen släppa din lastbil. För att skapa den här artikeln kommer vi använda 3 inches som vår referenspunkt.
7

Markera omkretsen på golvet med märkpenna. Gå mot utsidan av golvet i förarhytten, utsidan av kroppen fästen. Gör dina markeringar så rak som möjligt, kommer detta att placera nya sheetmetal lättare.
8

Fortsätt dina märken upp brandväggen i hytten. Vid denna punkt, är det sheetmetal börjar gå vertikalt, så du vill göra två varumärken: en för var du ska skära, den andra kommer att vara 3 inches högre, där du kan också klippa. När hytten sänks, dessa två snitt behöver justera, så se till att dina märken är korrekta. Om du tror att du kan överlappa metallen i vissa områden, då är det okej att klippa mindre än 3 inches ur plåt.
9

Markera den bakre delen av hytten. Detta, liksom brandväggen, måste vara en vertikal 3 inches. En del människor föredrar att markera den bakre väggen på omkring 1 tum kortare än nödvändigt, så du kan överlappa plåt och få en bättre svets. Det är en fråga om preferens, för så länge det är svetsat upp ordentligt, kommer du vara okej.
10

Ladda Sawzall med ett skärblad och börja skära längs dina varumärken. Se till att inga bromsledningar eller elektriska anslutningar är i vägen, annars kommer du att skära igenom dem och orsaka mer huvudvärk senare. Börja med att såga fram och bak, sedan gå vidare till sidorna. Hytten bara inte kommer att sjunka automatiskt på fyrkantsrör, det kan ta lite skjuta och pyssla för att få det att hända
11

Skär plåt till 3 tums längder.. Svetsa detta i den lucka genom att separera hytten golvet från hytten. Alltid vara säker på att hytten är fyrkantig och rak innan du börjar svetsa.
12

Svetsa hela golvet, och se till att stänga varje lucka.
13

Ansök söm sealer över alla områden som du svetsade. Se till att täcka hela svetsen, eftersom detta kommer att säkerställa att det är täta.
14

Spray hela snittet plåt med gummerad underredsbehandling. Se till att få båda sidor av det svetsade området. Addera Tappa kärnstöd
15

mäta en vertikal 3 inches på ramskenor bakom kärnan stöd. Detta kommer att sänka stötfångaren liksom kärnstöd att matcha hytten.
16

Skär kärnstöd med Sawzall.
17

När kärnstöd skärs , line up dina märken och svetsa fästen exakt samma belopp som du sänkte hytten. I detta fall, 3 inches.
18

Gusset snitten med stål trianglar både topp och botten, vilket gör att det fortfarande finns tillräckligt med utrymme för kärnan stöd samt eventuella tillbehör såsom en radiator eller slang. Addera Body Tappa säng
19

Placera sängen på pallbockar, så rockers är minst 1 fot från marken.
20

Mät bedsides. Skär sängen minst lika mycket som din kropp droppe, men om du vill täcka något som en ram hack eller andra tillbehör, kan du alltid kroppen släpper sängen mer och utrymme upp sängen utanför ramen. I vårt fall kommer vi bara att skära 3 inches.
21

Skär sängen precis som du skär hytten. Du måste ta bort de 3 inches för kroppen droppe, eller mer, beroende på alternativ.
22

Skär fender brunnar för att frigöra golvet från sidorna. Ta sängkanten stödjer samtidigt. Sänk sängen ner till sin nya höjd.
23

Svetsa sängen tillsammans igen. att se till att hålla det torget. Sedan klippa din säng stöd och förlänga dem vid behov. Nu är det bara att sätta tillbaka lastbilen tillsammans, det har varit framgångsrikt kropp sjönk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87904.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.