Hur man tar bort Honda Element fotsteg

En Honda Element är en SUV som har en kvadratisk hyttutformning liknande den i en postal fordon. Vissa versioner av elementet har fotsteg fästa värmaren kanalen nedanför sidopaneler bilen och bifogas fendrar. De fotsteg ger individer klättrar in i bilen en plats att sätta sina fötter. Om dessa styrelser skadas, eller om du inte vill ha dem längre, då kan du ta bort dem från Honda Element med enkla hushåll verktyg. Saker du behöver
Bil jack
Hylsnyckel
Liten brytjärnet
Plastskrapa
Visa fler instruktioner
1

Placera domkraften enligt fordonet och lyfter bilen upp flera inches. Detta gör det lättare att passa under bilen så att du kan få en bättre vinkel för enklare bult borttagning.
2

Leta bultarna under undersidan av Honda Element. De fotstegen ska fästas på undersidan av Fender bitar. Åt gången
3

Arbete på ena sidan av bilen. Unbolt bultarna som håller fotsteg på plats. Ställ in skruvarna åt sidan.
4

Sänk domkraften och flytta uttaget till den andra sidan av bilen. Palla upp den sidan, sedan bort bultarna från den sidan av fordonet. Innan sänka domkraften här gången, skruva isär skruvarna från värmaren kanalen.
5

Sänk domkraften och ställ den åt sidan. Ta tag i båda sidorna av fotsteget ordentligt med båda händerna och dra bort från bilen. Om fotstegen varit rostig eller skadad på något sätt, kan det ta flera drar innan skivorna lossnar från den sida av elementet. Du kan också använda en liten pry bar att hjälpa bända brädorna bort från fordonet.
6

Flytta fotsteg på en plan yta så att du kan arbeta med dem. Om du inte vill använda fotstegen längre, kan du kasta dem på en metall återvinningscentral.
7

Skrapa bort eventuell rost på den sida av fordonet med en plast skrapa för att förbereda området för de nya fotsteg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88755.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.