Hur man installerar en mjuk topp på en 1989 Jeep Wrangler

En mjuk topp för en Jeep Wrangler är ett mångsidigt tillbehör. Det kan skydda dig från elementen när det behövs och kan lätt avlägsnas för att njuta av en klar dag. Det finns inga verktyg behövs för att installera detta sufflett, men som har en assistent kommer att göra processen gå mycket smidigare. Om du väljer att installera det på en solig dag, låta den mjuka toppen att sitta i solen en stund, eftersom detta kommer att göra upp stretchig och lättare att arbeta med. Saker du behöver
Soft top kit
Visa fler instruktioner
1

Be en assistent som hjälper dig att ta tag i suffletten ram och lås denna metallram på plats på övre främre delen av vindrutan. Det finns två Låsspjäll där. Flytta till den andra änden av ramen och säkra detta syfte i stället baktill löpare. Den bakre löparen är på båda sidor av den bakre änden av Jeep, på insidan.
2

Placera den mjuka toppen på toppen av ramen du bara sätta på plats. Ta plast löpare som är på den främre änden av den mjuka toppen och fäst den på plats på hållaren nära vindrutan. Addera 3

Dra suffletten mot baksidan av Jeep. De två bakre hörnet löpare i suffletten ska dras in i passande hörn och säkras på plats med hållarna som finns på bakre hörnen på ramen. Det finns en plastremsa i suffletten som glider in i denna hållare.
4

Få in i din bil och tittar på de mellersta och bakre delarna av suffletten ram för att hitta snaps. Fäst suffletten till dessa snaps.
5

Ta tillbaka passageraren fönstren, line blixtlås fram, och zippa upp till toppen. Det finns två dragkedjor för varje fönster. Säkra fönstret till de två hållarna på ramen.
6

Placera bakrutan på plats och zip de tre dragkedjor på detta fönster upp. Skjut den bakre hållaren bar i rätt kortplats på övre delen av fönstret. Rada upp varje ände av denna hållare bar med metall löpare ligger på metallram och säkra det på plats.
7

Hitta de tre kragarna på vardera av de två framdörrarna och säkra de främre fönstren i plats i dessa genomföringar med metallstift.
8

Lokalisera knäppa på varje dörr, nära vindrutan. Säkra dörrens fönster på plats med den kick. Skjut hållaren i fönstrets löpare.
9

Titta ovanför passageraren och föraren sidorutorna för att hitta snaps där. Lås den sista biten av den mjuka toppen på plats med dessa snaps.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88981.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.