Dragkrok Installation för 85044 Dodge Avenger

The Avenger är en medelstor bil som infördes av Dodge uppdelning av Chrysler under 2008 års modell. The Avenger är byggd på samma plattform som Chrysler Sebring, och levereras som standard med en tvärgående monterade, fyrcylindrig motor driver framhjulen. En V6-motor är valfritt. The Avenger kan dra ett litet eller medelstort släpvagn med installationen av en dragkrok. Flera eftermarknaden dragkrokar är tillgängliga för Avenger ägare i Phoenix och rikstäckande. Saker du behöver
Automotive ramper Sida 2 stoppklossar
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

tillbaka bilen på en satt av bil ramper, om extra utrymmet behövs under bakre delen av bilen för skumt installation. Dra åt parkeringsbromsen och chock framhjulen.
2

glider under den bakre delen av bilen och leta fabriken borrade hålen på den bakre änden av rambalkar.

3

Höj hitch i läge under den bakre delen av bilen. Passa in monteringshålen på varje sida av hitch med de borrade factory hålen i varje bakre ramlisten.
4

Infoga två fästbultar genom monteringshålen i hitch tills den gängade änden av bultarna börjar att skjuta ut genom den yttre kanten av ramen järnväg. Placera en bricka och rördistansen på bultarna, sedan fortsätta att driva skruvarna igenom, tills de gängade ändarna sticker ut genom den motsatta sidan av ramen järnväg.
5

Placera en bricka och mutter över den gängade slutet av alla fyra skumt fästskruvar. Observera skumt att säkerställa att den är rak och jämn, dra sedan åt de kvarhållande bultar och muttrar med sockel och momentnyckel till 75 fot pounds.
6

Ta bort stoppklossar och köra bilen bort av ramper . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89411.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.