Hur Anpassa Strålkastare

uppmärksamma de små detaljerna kan göra skillnaden mellan en trevlig anpassad bil och en spektakulär anpassad bil. Om du vill vända huvuden, måste du granska varje del på din bil, och en av de mest förbisedda områdena är strålkastarna. Du kan inte göra något alltför radikalt, eftersom du riskerar att förlora sikten på natten, men du inte vill få dem att se ut som en eftertanke heller. Ett trevligt par strålkastare splitters kan vara tricket att sätta dessa strålkastarna. Saker du behöver
spritkompresser
Måttband
Par plast strålkastare splitters
Pencil
Visa fler instruktioner
1

Färg-matchar plast splitter till din bil. Varje bil har en färgkod. Exempelvis placerar Ford färgkod för fordonet om fordonet dekal finns i dörren sylt på förarsidans dörr. Vid beställning av splitter, är det viktigt att veta färgkoden för din bil för att säkerställa att du får rätt färg splitter.
2

Mät strålkastare höjden med ett måttband och markera mittlinjen av strålkastare . Delaren ska helst placeras i centrum av han strålkastare, men det behöver inte vara. Det är dock viktigt att splitter ska placeras på samma höjd på båda strålkastarna så det ser estetiskt korrekt.
3

Torka av båda strålkastarna med en ren alkohol gnugga pad för att avlägsna fett och smuts från plasten strålkastaren locket. Detta gör att limmet att binda till plastyta.
4

Peel skyddsplasten bort av baksidan av splitter för att exponera den självhäftande remsan. Placera splitter på den rad som du markerat med blyerts och tryck fast den splitter på plats. Upprepa detta steg med den andra strålkastaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88208.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.