Så monterar du ett Flag i sängen av en lastbil

Oavsett om du är ett fan av din lokala college, ett favoritlag, eller bara ditt land, är en populär modifikation till en lastbil för att lägga till en flagga till sängen. Utseendet var först populariserades av lastbilar som används i off-road händelser och har sedan dess gjort sin väg in i mainstream. Det finns massor av olika alternativ att montera en flagga på baksidan av din lastbil, däribland en som kan göras utan större verktyg. Saker du behöver flag
Märkpenna
2 till 4 gummerade slangklämmor
Metal borr uppsättning
plåtskruvar
Drill med Phillips-head fäste

Visa fler instruktioner
1

Wrap är en av slangklämmorna runt flaggstången och håller enheten i slutet av sängen, mot sidan av intressenter fickor, så att det är flush med plåten. Markera hålet i slangklämman med permanent märkpenna.
2

Borra en självgängande skruv i sidan av sängen med borrmaskin för att säkra slangklämma vid sidan av sängen. Flaggan är nu ungefär monterad i sängen, men det är inte fast.
3

Wrap en extra klämma runt flaggstången, ca 6 till 12 inches bort från det andra fästet. Luta stången till önskad vinkel och sedan markera klämman hål på sängkanten med permanent märkpenna.
4

Borra en plåtskruv i klämman med borrmaskin. Om flaggstången är tillräckligt lång för att botten vilar på sängen golvet, kan du sluta nu. Om inte, gå framåt för att säkra basen.
5

Borra ett hål genom flaggstången längst ned på stången med hjälp av bitar av metall borr och borra. Borra därefter ett plåtskruv genom flaggstången i sängen för att säkra det på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88212.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.