Hur man byter ett kabelbrott på en Warn vinsch

En trasig kabel på din Warn vinsch kan innebära en katastrof om du har fastnat och behöver dra dig fri. Lyckligtvis kan du byta ut kabeln i din vinsch enkelt hemma och spara på bekostnad av att låta en specialaffär göra ersättning. Replacement kablar finns i många varianter, inklusive syntetiska lina eller wire. Välj kabeln du föredrar för din egen applikation. Förfarandet för att ersätta din befintliga kabel kommer inte varierar beroende på vilken typ av kabel. Saker du behöver
hylsa och spärrskaft
Stålborste
Ren, torr trasa
ersätter kabel
Handskar
Visa fler instruktioner
1

Ställ in kopplingen på din Warn vinsch till frihjul inställningen. Spool återstoden av kabelbrott från vinschtrumman. I slutet av kabeln säkrar till trumman med en bult.
2

Ta bort bulten från vinschtrumman med en hylsa och spärrskaft. Ta bort och kasta den trasiga kabeln. Ställ bulten undan någonstans säkert, och rengör fastsättningspunkt med en stålborste och en ren, torr trasa.
3

Sträck ut den nya kabeln så det är så rak som möjligt. Trä kabeln änden genom vinschen är genomgången. Kontrollera att kabeländen feeds i så att den spolar från botten av trumman. Fäst slingan vid kabeländen med bulten. Dra åt skruven med en hylsa och spärrskaft.
4

Vind repet för hand tills ett lager av kabel täcker hela trumman. Använd handskar. Håll kabeln så spänd som möjligt, och linda den tätt tillsammans. Vind resten av kabeln till vinschen samtidigt lätt tryck på kabeln. Se till att kabeln matar igenom jämnt och inte gäng när det vindar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88251.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.