Hur Värm Springs för att sänka en bil

Tillbaka i dag, var det enklaste sättet att sänka en bil för att värma upp spiralfjädrar att sänka bilen. Idag finns det många alternativ för eftermarknaden fjädrar och fjädringskomponenter, men om du vill sänka din bil på gammaldags sätt, så finns det några steg att följa för att värma en uppsättning fjädrar för att sänka en bil. Saker du behöver
Måttband
Oxy-aceteline fackla
Brandsläckare
Visa fler instruktioner
1

Placera bilen på ett plant underlag och mät avståndet mellan toppen av fendern och marken. Detta är din utgångspunkt för fordonet, och kommer att vara hur du avgör hur låg bilen kommer att gå.
2

Ställ brandsläckare bredvid fordonet, inom räckhåll för däcket. Du kommer att använda en öppen låga, så alltid hålla säkerhet i åtanke.
3

Slå på brännaren och placera det i fenderwell så att det värmer spiralfjädern, men inte någon närliggande bromsledningar eller elektriska anslutningar. Se till att din arm är uppenbart något som kunde komma ner på dig när våren börjar kollapsa. Tyvärr, det finns inte ett säkrare sätt att göra detta, som vikten av att bilen är nödvändig för att komprimera fjädern.
4

hetta upp fjädern. Den börjar att glöda rött, och fjädern kommer att börja att kollapsa. Ta ficklampan när du börjar känna att du är i division av önskad markfrigång. Detta är inte en exakt vetenskap, så det finns inget sätt att veta hur snabbt din våren kommer att kollapsa, så gäller värme och ta bort snabbt för korta tidsperioder.
5

Ansök steg 2 till 4 till andra sidan av fordonet.
6

mäta avståndet mellan toppen av fenderwell och marken. Om du behöver justera höjden sida till sida, applicera värme igen till högre hörnet och upprepa processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87975.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.