Hur man använder distanser för att höja en dragkula höjd

Ibland , människor som dra släpvagnar finner att utan anledning annat än höjden på dragkulan på sin dragkrok , de bogserar sin släpvagn med ett svagt nos - ned attityd . Några som inte gör någon vet bättre kan gå så långt som att köpa ett skumt med annan konfiguration eller ens försöka en vikt distribuera skumt att rätta till ett litet problem . Om vagnen rider endast lite låg och det är inte på grund av den tunga vikt , kan lösningen vara att använda ett par platta brickor för att öka höjden på dragkulan . Saker du behöver
Wrench
Brickor
Visa fler instruktioner
1

Ta bort muttern som håller fast kulan till bollen fästet genom att vrida muttern moturs med en skiftnyckel tills både muttern och tillhörande låsbrickan är gratis . Avlägsna dragkulan från bollen fästet.
2

Slip så många plana brickor på den gängade axeln som kabeln boll som krävs för att uppnå den önskade dragkulan höjd. De platta brickor fungerar som distanser .
3

Håll brickorna säkert på dragkulan , lyft den gängade axeln av dragkulan tillbaka in bollen fästet genom toppen av berget . Skjut låsbrickan på axeln och hålla den på plats medan du trär muttern tillbaka på axeln . Dra åt muttern med skiftnyckel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89648.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.