Fabspeed Cayenne Exhaust Tips

Förutom att erbjuda kompletta avgassystem som uppgradera Porsche Cayenne prestanda, erbjuder Fabspeed också sina avgaskomponenter i enskilda delar. Om du vill, kan du köpa en uppsättning quad avgassystem tips utan att behöva köpa hela avgassystemet. Quad avgassystem tips har en dubbel spets på vardera sidan av bilen. Beskrivning

Fabspeed Cayenne avgassystem tips är perfekt för alla som vill uppgradera utseendet på lager avgaser. Spetsarna är tillverkade av T304 rostfritt stål och polerad till en spegel finish. En versioner av tipsen fungerar med 2004 och upp Cayenne S, V-6 och V-8 modeller. Det finns en liten skillnad mellan perioden 2004 till 2007 tips och de 2008 tips, så se till att beställa rätt par. Det finns en annan version som bara passar de 2004-2007 Cayenne Twin Turbo modeller. Observera att dessa tips inte förbättrar prestanda Cayenne. De uppgraderar bara utseendet.
Installation

Installera Fabspeed avgassystem tips kan göras på några minuter. Först, palla upp bilen. Titta på där beståndet avgassystem tips montera ljuddämparen. Det finns tips på vardera sidan av bilen. Med en 15 mm nyckel, ta bort de två klämmor som håller varje spets på. Ta bort aktietips. Skjut Fabspeed tips om och byta ut klämmorna, skärpning tills de håller spetsarna ordentligt. Kontrollera att tipsen är rak och sänk bilen till marken.
Underhåll och rengöring

Fabspeed tips är underhållsfria men bör vara rengöras regelbundet med automatisk detailer eller milt rengöringsmedel för att hålla dem ser nya. Använd metall polish som är gjord av rostfritt stål för att polera de tips och ge dem en skyddande beläggning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87964.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.