Hur soppa upp en Honda Civic

Vi har alla sett filmen "Fast and the Furious". Om du vill leva ditt liv i omkörningsfilen, här är en liten inblick i hur man startar. Läs vidare för att lära sig några tekniker för att soppa upp din Honda Civic. Det finns många sätt till detta. Du kan göra motor uppgraderingar, eller bara kosmetiska uppgraderingar. Valet är ditt. Detta kommer att förklara några häftiga kosmetiska alternativ som finns tillgängliga. Instruktioner
1

Börja billigt genom att köpa några klara linser tail light. Det tar bara men några minuter att installera och du kan köpa de bra för under ganska billigt.
2

En av de andra stora kosmetiska uppgraderingar som finns på marknaden är eftermarknaden avgaserna. En gång installerat, kommer det att låta som om du kör en racerbil. Du kan välja att gå med en riktigt fet slang som ger en djup throaty morrande ljud eller ett smalare avgasrör som ger en högre tonhöjd ljud. Hursomhelst, kommer det att låta mycket bättre än beståndet avgaser. Det kommer inte göra för mycket när det gäller prestanda, men det ser ut och låter riktigt coolt. Finns en annan kyla objektet för att installera
3

Racing säten. Några av dessa platser kommer med 5-punkts racing säkerhetsbälten. I händelse av en vältning vid höga hastigheter, kan dessa rädda ditt liv och hindrar dig från att kastas runt fordonet.
4

En uppenbar uppgradering är en ny ratt. Det finns så många att välja mellan, det beror egentligen på personliga preferenser.
5

Hjul och uppgraderingar däck är en av de flashiest uppgraderingar och extremt lätt att göra om du har lite extra pengar om runt. Om din avsikt är att tävla, leta efter ett aluminiumhjul och en mycket låg profil däck. Prova en Yokohama däck eller Pirelli. Dessa kommer att hjälpa bilen stick till marken och kraftigt öka hanteringen av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87794.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.