Hur man installerar ett främre fäste registreringsskylten på en Buick Rainier

Trettio av de 50 stater i USA kräver passagerarfordon att visa två registreringsskyltar, en fram och en bak. De återstående 20 stater kräver endast en enda platta, vanligtvis på den bakre delen av fordonet. På grund av de varierande lagar, alla nya fordon kommer med en främre registreringsskylt hållare och hål eller fördjupningar för att göra installationen enkel. Förutom statliga obligatoriska plattor, många förare installera ett främre fäste registreringsskylt att visa en egen platta. Saker du behöver
Factory registreringsskylt hållare
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Undersök din främre stötfångare täcka noga för att hitta de två små fördjupningar i centrum . Varje Rainier har dessa indragningar för främre fästena registreringsskylt.
2

Öppna ditt paket och se till att du inte missar någon hårdvara. Tillsammans med konsolen, bör paketet innehålla två skruvar med muttrar Addera 3

Placera registreringsskylten fästet under den främre stötfångaren,. Radas upp hålen på fästet med indragningarna på stötfångaren.
4

dit skruvarna med en vanlig skruvmejsel. Eftersom indragningarna är specifikt för registreringsskylten fästet, ingen borr behövs. Skruvarna kommer lätt penetrera indragningarna.
5

Nå undersidan och fäst muttern för att slutföra installationen. Montera din registreringsskylt på fästet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87966.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.