Hur du anpassar en Grand Am

Den Pontiac Grand Am är en populär GM bil, en favorit bland ungdomar, föräldrar och även mor-och farföräldrar. Pontiac Grand Ams kan köpas som en sportig tvådörrars coupe eller bekvämt fyra-dörrars sedan. Du kan skräddarsy en Pontiac Grand Am passa personlighet nästan alla förare. Sedan Pontiac Grand Am - särskilt tvådörrars coupe - redan har ett sportigt elegant utseende på lager, är det enkelt och ekonomiskt att skräddarsy. Saker du behöver nära Grand Am
Fälgar nära Grand Am hjulsidor nära Grand Am pilspets overlay nära Grand Am dekaler
reservlampor nära Grand Am huva skopor
Navigation Systemet
Visa fler instruktioner
1

Uppgradera din fälgar och däck från standard till bidraget. Om du redan äger din Grand Am, fälgar väljer ny krom och sportiga däck med utmärkt grepp för att hantera svängar och vått väder. AndysAutoSport.com har en fälg simulator som låter dig testa fälgar på AA Grand Am. Det även kan du anpassa färgen färg och höjd av simulatorn fordonet för att matcha din Grand Am, så att du kan få den bästa visionen av utseendet på nya fälgar innan de köper dem.
2

Installera en Grand Am Arrowhead överlägg på Grand Am symbol eller välj en annan overlay, dekal, eller bokstäver för att installera för att göra din Grand Am unik. De flesta av dessa beläggningar, dekaler och byggsatser bokstäver skapas med syftet att anpassa Grand Am, så att passformen är perfekt. Du behöver bara ett par stadiga händer för installation.
3

Byt lager Grand Am glödlampor till Grand Am reservlampor i vitt, rött, gult, eller alternativ halogenlampor. Överväg att byta ut lamporna lager svans med LED-bakljus och lägga huvudet omslag eller linser till Grand Am strålkastare för att ytterligare anpassa din bil.
4

Installera eller har en professionell installation skopor på huven på din Pontiac Grand Am. Scoops kommer i små, medelstora och stora. Den lilla Grand Am Eclipse liten huva skopor tillgängliga online på eAutoparts.com kommer att slutföra den sportiga, snygga och elegant utseende på ditt yttre.
5

Välj ett navigationssystem som passar instrumentbrädan och dimension din specifika modell och år av Pontiac Grand Am. Leta efter ett navigationssystem och satellitradio kombination. Matcha de ljusa färgerna i navigationssystemet eller DVD ansikte för att göra din Grand Am färgschema. Till exempel, om du har en röd anpassad Grand Am med en svart skinnklädsel - välj ett system med röd belysning Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88059.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.