Hur Wire en bromsspak i en 2005 Silverado 4x4

Om du äger en 2005 Silverado 4x4 med en dragkrok och kablage, så du kan dra en mängd olika vagnar och föremål bakom dig. Ett sätt att göra detta enklare är att installera en broms controller på din lastbil. Denna broms styrenhet justerar bromsarna på släpet så att när du bromsa fordonet, släpvagnens bromsar fungerar väl. Du kan göra det genom att installera bromsen styrenheten och några speciella ledningar, som tar runt en timme att göra ordentligt. Saker du behöver
Brake controller kit
Drill
plåtskruv
buntband
Visa fler instruktioner
1

Öppna förardörren . Titta inne i hytten och lokalisera trim luckan till vänster om bromspedalen. Avlägsna skruven på trim locket med händerna för att avslöja säkringsboxen. Leta upp andra tomma blocket från vänster på toppen av lådan. Anslut adaptern sladden från broms controller kit i det blocket med händerna. Sätt tillbaka locket med händerna.
2

Montera fästet för bromsen regulatorn till metall sub-frame i botten av instrumentbrädan med borr och självgängande skruvar, och se till att fästet är i ett bekvämt läge för tillgång, och att den inte kommer i vägen för normal körning.
3

Kör den andra änden av kabeln du ansluten till säkringsdosan i steg 1 genom fästet på instrumentbrädan. Anslut selen i bromsen controller med händerna och installera regulatorn i hållaren. Tuck överblivna kablar upp under instrumentbrädan med buntband, fästa tråden till andra ledningar eller delar av instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89232.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.