Hur man installerar bromsspak Wiring

En broms controller levererar kraften från fordonet till släpfordonets elektriska bromssystem. Bromsen styrenheten mottar signaler från bromspedalen omkopplaren och ström från batteriet för att fungera. Elektriska bromsar på släpet kommer att förbättra stoppa förmåga dragfordonet. Detta kommer att minska risken för en olycka. Trailerbroms reglerna varierar från land till land, så kontakta din lokala avdelning av motorfordon för att lära dina lokala regler. Saker du behöver
Butt kontakter
Scotch lås kontakter
eltejp
Tänger
Wire strippor
Skruvmejsel
Brukskniv
Visa fler instruktioner

1

Kör den röda tråden från bakom regulatorn till bromspedalen. Fäst denna tråd till tråd för bromspedalen switch med en Scotch låsanslutning. Placera en tråd i varje spår och stänga grinden för att slutföra anslutningen.
2

Kör svarta och vita kabeln till förarsidan fotutrymmet. Hitta och ta bort gummigenomföringen i brandväggen. Skär ett litet hål i mitten med mattkniv och skjut trådarna genom detta hål och in i motorrummet. Sätt tillbaka gummiskyddet i brandväggen.
3

Kör svarta och vita kabeln längs sidan av motorrummet mot batteriet. Se till att tråden inte stör motorns drift. Lossa polskruvarna på batteriet och den svarta kabeln till den positiva anslutningen och den vita ledningen till den negativa anslutningen. Dra åt skruvarna på baksidan nedåt.
4

Kör blå kabeln från styrenheten till förarsidan fotutrymmet och sedan längs fordonets sida hela vägen till baksidan. Tryck tråd upp i utrymmet mellan matta och plast paneler kropp för att dölja det.
5

Strip 1/4 tum från slutet av den blå tråd med tråd strippor. Anslut denna kabel till den blå kabeln från släpvagnen sele med en butt-kontakt. Dessa fungerar genom att placera en tråd i varje ände och komprimera anslutningsdonet med en tång. Dra försiktigt i anslutningen för att säkerställa en tight passform. Slå in anslutningen i eltejp.
6

Fäst alla lösa trådar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89463.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.