Hur utformar och utövar Custom Stripe Dekaler till din bil

Din bil är personligt och representerar din stil och blänk. Designa dina egna stora ras ränder, kan snygga ränder eller logotyper verkligen förbättra hur din bil ser ut och ge det mer definition! Om det görs på rätt sätt, med en tanke och fantasi, kan du ändra verkligen utseendet på din bil, i en väldigt cool sätt! Saker du behöver
Dekal material (vanligen säljs i stora bitar eller rullar på bildelar butiker) katalog Rak kant linjal
Tejp Saxar mäter Mössor och vass mattkniv rakblad
Vax /olja remover eller fina gnugga förening
Bilvax Målare
Tape
Fine Line markör
Construction papper eller tunn kartong
Visa fler instruktioner
1

Tänk vilken bild du vill projicera och i vilka färger du ska arbeta med som kommer att gå med färgen på din bil. Kanske vill du använda röda dekaler på din vita bil eller kanske något subtilt som en rök grå över din svarta färg. Möjligheterna är oändliga, liksom de mönster du kan skapa. Enkel tum ränder eller kanske några feta ser bäst?
2

När du har ett designkoncept och färger i åtanke, dra ut på lite papper och försök att visualisera på din bil. Nästa steg är att hitta färger, mönster och storlek på dekalen du behöver. Typiskt bildelar butiker har en avdelning som utsetts till dekal lager. Vanlig storlek i paketet är 6 inches bred och 6 meter lång.
3

Skapa en mall för din design på konstruktion papper eller tunn kartong, klippa ut det och sedan använda din målare tejp plats på bilen för att testa passform och för att hjälpa dig att avgöra om du är nöjd med placeringen och storleken. Om du bara arbetar med raka ränder, gå vidare och klippa ränder rätt ut dekalen materialet tar noggrann mätning och göra exakta snitt med en rakhyvel med och rak linjal som vägledning. Sedan tejpa dem på fordonet för att få en uppfattning om var de ser bäst innan du skalar tillbaka fodret och påförande permanent. Om du känner dig osäker på ränderna, och sedan göra ett papper mall för dem också innan du gör något styckning.
4

När du är nöjd med din mall placering av en konstruktion spåra ut mönstret på baksidan sidan av din dekal med en fin linje markör. Du kan överväga att göra en andra mall först om din slutliga mönstret att lämna tejpade på bilen så när du kommer tillbaka med den faktiska dekalen kommer du att veta exakt var du ville det eller ta en noggrann mätning eller du kan markera det område på bilen med din målare tejp.
5

Klipp ut dekalen med vass sax eller använda ett rakblad att exakt skära ut ditt mönster så att kanterna är mycket ren och sedan tejpa dekalen på bilen innan du skalar tillbaka och fästa det bara för att vara säker på en gång att du är nöjd med placeringen och färgerna. Stå tillbaka och checka ut från olika vinklar för att vara säker. Du gjorde det här redan med mallen, men nu kommer du verkligen att få se hur det kommer se ut med den faktiska dekalen.
6

När du är nöjd du kommer att behöva använda ett vax och olja remover över det område där dekalen kommer att placeras eller en mycket fin gnidning förening kan användas för att ta bort eventuellt vax. Du vill ha ett vax fri och mycket slät yta.
7

Placera dekal eller ränder på bilen nu och börjar vid ena änden dra tillbaka fodret och använda en liten platt plast plan kant eller handflatan av handen sakta trycker dekalen ner att vara säker på att du tar bort eventuella luftbubblor längs vägen. Detta kan innebära att dra upp dekalen nu och sedan börjar igen för att vara säker på att det är precis där du vill ha det och så fri från bubblor som möjligt. Var försiktig om du drar upp att du har en anständig grepp och avlägsna långsamt för att inte riva det. Följ upp med att gå runt alla kanter med tummen trycka ned för att säkerställa en god tätning runt kanterna.
8

När trycks stadigt på plats föreslår jag att du låter in för en dag och trycker ner en sista gången, kan du ansöka bilvax över hela området, särskilt att få vax över kanterna på dekalen. Jag föreslår en klistra vax för detta eftersom det är tjockare än flytande vax och ger en fin skyddande barriär över dekalen och kanterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87787.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.