Hur du gör din egen Tonneau

En insynsskyddet sitter på sängen av en lastbil och skyddar den från vädret. Det är också ett bra sätt att säkra tillhörigheter som måste transporteras i sängen av lastbilen. Anpassade tonneau täcker kan köpas i en mängd olika stilar, men kan bli dyrt. För att spara pengar kan du göra ett insynsskydd av dina egna. Saker du behöver Billiga 2-tum med 4-tums med 8-fot ombord, 2 Review 3/4-tums med 4-fot med 8-fots plywood, 1 eller 2
T-gångjärn, 2
låsmekanismer, 2
6-mm-med-50-mm sexkantsbultar, 8
en 1/2-tums skruvar maskin, 8
1-tums eller längre träskruv, 8
16 1/4-tums fender brickor
8 1/4-tums låsbrickor
Stain
Tätningsmedel
Paint
Bordssåg
Router
Jigsaw
Belt sander
Drill Press
Borrmaskin
Visa fler instruktioner
1

Mät bredden och längden på din lastbil säng och klippa ut en ram från 2-tum 4-tums med 8-fots styrelser. Du bör ha två stycken för varje sida av längden på din säng och en bit som skärs till bredden på din säng. Notch trästycket för bredden på din säng för att sitta säkert på toppen av ramen på båda sidor. Skruva karmstycken på plats med HEX bultar och brickor.
2

Placera plywood på stöden och underifrån, spåra sängen i styrelserna. En bit av plywood kan omfatta små lastbil sängar. Om två bitar plywood behövs, använd två lika stora bitar. Avlägsna plywood och skär längs den spårade linjerna. Sand kanterna med en bandslip tills plywood passar perfekt i ramen. Fräs allt för att ge den ett professionellt utseende.
3

Fäst gångjärnen till ramen på framsidan av sängen och med plywood locket. Skruva fast gångjärnen ner med hjälp av muttrar och plast tråd att fästa ordentligt. Installera låsanordningar för att hålla tonneau nere. Hänglås kan läggas till för extra säkerhet.
4

Sand tonneau lock med tätning, fläckar och måla den och returresa. Flera lager färg kan vara nödvändig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88734.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.