Dragkrok Fördelar

En dragkrok kan du dra en mängd olika föremål bakom bilen. Du kan bogsera andra fordon eller last. Möjligheterna begränsas endast av styrkan i din bil, styrka skumt och släp, och vikten och storleken på vad det är du är bogsering. Om ditt fordon har tillräckligt med hästkrafter, kan en dragkrok vara ett mycket fördelaktigt tillägg. Färdas längre och bredare

När du hitch en båt på din bil, kan du resa på havet, floder eller sjöar. Om du ansluter en smuts cykel eller ATV, kan du resa i svår terräng. En snöskoter kan du korsa snöig terräng. Och om du bogsera din demonteras ultralätta flygplan, kan du flyga även.
Skydda dina andra fordon


Om du har ett fordon, speciellt en motorcykel, som du föredrar att inte slitas ut på vägen men använd huvudsakligen för show, såsom motorcykel sammankomster, skulle en dragkrok vara ett bra alternativ. Du kan bogsera din motorcykel till cykel händelser, skydda den från slitage, och visa och rida när du anländer. Du kan också boka din ridning till schemalagda gruppevenemang.
Bogsera bilen bakom din RV
p Om du har en husbil, kommer en dragkrok kan du att bogsera ett fordon. Ett vanligt fordon att bogsera skulle vara en bil. Detta gör att du mer bekväm transport medan du touring. Till exempel, kan du parkera din RV på en camping, sedan köra din bil in i staden utan att hitta en parkeringsplats för din RV i en tätort.
Ta en bil när du flyttar

p Om du flyttar, kommer en dragkrok på fordon i rörelse gör att du kan ta med din bil, och samtidigt ha allt utrymme i ditt fordon i rörelse. Packa dina fordon i rörelse hela, bifoga din bil till dragkroken, och du kan ta med alla dina ägodelar med dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89480.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.