Hur man lägger in en pensel vakt på en 2001 Ford Truck

Ford är känd för sina populära lastbil linjer, och en av de många fördelar ägare skörda från att äga någon av Fords lastbilsmodeller är förmågan att anpassa bilen för att passa deras behov. En borste vakt på framsidan av lastbilen är en eftermarknad alternativ som oftast ser lastbilen ägaren sprita ut extra pengar för återförsäljaren att installera. Men detta är definitivt ett DIY-projekt om du redan har en pensel vakt och vill spara lite pengar genom att installera det själv. Saker du behöver
Stoppklossar
Hylsnyckel Sida 2 gamla lakan
borstskyddet Monteringssats
Visa fler instruktioner
1

Park ditt 2001 Ford lastbil och dra åt parkeringsbromsen. Stäng av motorn. För säkerhets skull, kommer Blockera framhjulen för att säkerställa att fordonet flyttas inte när du arbetar. Lägg en plåt på marken några meter bort från lastbilen. Lossa alla skruvarna på den främre stötfångaren undersida, med hylsnyckel.
2

Ta bort skruvarna och ställ dem åt sidan. Dra tillbaka ordentligt för att helt ta bort lastbilens stötfångare. Nå bakom stötfångaren och använd fingrarna för att ta bort klämmorna som håller kablaget för att framlyktorna. Ställ in stötfångaren på gamla plåt för att förhindra stötfångaren repas mot trottoaren.
3

Thread innehavet bultar medföljer monteringssats genom hålen i botten framför stötfångaren . Sätt tillbaka stötfångaren och skruva tillbaka den på lastbilens front. Sätt tillbaka de kabelhärvor för varje ljus.
4

Lägg ett blad på marken precis framför lastbilen. Ställ borstskyddet på plåten och skjut vakten upp och ned mot lastbilens grill. Fäst den nedre änden av den inverterade borstskyddet till kit bultarna du installerat tidigare. Säkra bultarna med hylsnyckel. Dra vakt upp på dess gångjärn så att den är jäms med toppen av grillen. Avsluta fästa skyddet till grillen med de övriga bultarna som ingår i satsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88661.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.