Så installerar du kablaget för Dimljus på en 2001 Civic

Installera dimljus på din Honda Civic kommer att hjälpa dig att se bättre när vädret och sikten är dålig, och det tillför ett unikt utseende på din bil. Installera belysningen är ganska enkelt, men att installera det kablaget kan vara lite svårare, speciellt eftersom många kabelhärvor inte är utformad att anslutas på samma sätt som den ursprungliga utrustningen tillverkarens version. Dessa selar måste anslutas på ett sätt som kräver tunnling genom brandväggen av bilen. Saker du behöver
Kablage
Wrench
eltejp
twist band
Klädhängare
Philips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av bilen. Lossa batteriets minuspol med skiftnyckel och ta bort den. Detta förhindrar risken för elektrisk stöt när du arbetar med kabeldragning.
2

Öppna huven och rutten ledningsnätet under airbox, som ligger nära den övre högra hörnet av motorrummet.

Billiga 3

Fäst kabeln i sele på baksidan av airboxen med en twist slips eller eltejp genom att fästa den till en intilliggande tråd. Säkringshållaren och strömkontakt måste kunna nå positiva polen på batteriet, men inte ansluta dem ännu.
4

Lokalisera gummigenomföringen i brandväggen på baksidan av motorn facket. Genomföringen har en bunt kablar som löper genom den. Gör ett litet snitt i gummigenomföringen med mattkniv så kablarna från kabelstammen kan matas genom.
5

Räta en klädhängare och tejpa den röda tråden till slutet av den uträtade pälsen hängare. Skjut den genom hålet i genomföringen hela vägen till insidan av bilen.
6

Ta bort skruvarna som håller knäet panelen på plats på förarsidan och tryck metallclipsen att ta bort panelen . Du måste kanske koppla loss det kabelnät anslutna till panelen för att få det ur vägen.
7

bort tråden och tejpen från klädhängare inne i bilen, och dra kabeln igenom. Avlägsna klädhängare inifrån motorrummet.
8

Anslut den röda kabeln till kulan kontakt medföljer satsen, sedan in den i kontakten på toppen av gruppcentralen placerad under instrumentbrädan . Den kontakten är röd.
9

Anslut kablagen till knäet panelen, och ersätta den.
10

Anslut strömkabeln till den positiva polen på batteriet och Anslut kablage till varje dimljus, sedan ersätta den negativa batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89691.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.