Lägga belysning till en Jeep Wrangler

Jeep Wrangler är en mycket kompetent bil som kan gå off - road där finna hjälp kan vara svårt bör föraren hamna i trubbel . För att förbättra chanserna för föraren att behålla kontrollen över den jeep i dammiga , regnigt eller mörka förhållanden , extraljus hjälper alltid . Lyckligtvis , lägga till ytterligare ljus på en Jeep Wrangler är lätt . Saker du behöver Sida 2 knacka skarv kontakter
dimma eller Extraljus
14 - gauge wire
2 ringkabelskor Review, Multi - verktyg
Visa fler instruktioner

1

Leta upp monteringshålen på framsidan av jeepen , om tillämpligt , och montera belysningen beroende på den specifika ljus tillverkarens anvisningar . Tråd en mutter och låsbricka på ljusets monteringsskaftet och dra åt den tills den är säker .
2

Leta fabriken tråd dimljuset under jeep framskärmen . Anslut den extra ljusets röda sladden till dimljus tråd , med en Skarvhylsa .
3

Fäst ringen kontakten till den svarta jordkabeln på det nya ljuset , om tillämpligt . Fäst ringen kontakten till den extra ljusets monteringstapp genom att lossa den och placera den under låsbrickan . Dra monteringsniten . Upprepa detta steg för båda sidor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88924.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.