Hur man installerar ett vinschkabel

Om du installerar en kabel på en ny vinsch eller byta ut din gamla kabel, installera en vinsch kabel är ganska lätt att göra. Stegen är nästan samma steg som du använder varje gång du använder vinschen, utom när du installerar en ny kabel måste du dra ut bulten för att ta bort den gamla kabeln och fäst den nya. Du kan välja standard rep stål vinsch eller kabel, eller välja en hybrid nylon vinschrepet. Stegen är desamma båda hållen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Gänglåsning
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den gamla kabeln från vinschen. Sätt kopplingen i frihjulet inställning och dra kabeln från trumman. Ta bort fästskruven, med hjälp av en hylsa och spärrskaft, och kasta den gamla vajern.
2

in den nya kabeln genom genomgången på framsidan av vinschen. Kabeln ska fästas så att den hämtar sin näring ur botten av trumman när de buffras ut.
3

in kabeln bulten genom öglan eller öglan i änden av vinschkabel . Vissa kablar kanske inte har öglan, så se till att få en kabel som är utformad för att fungera med din vinsch
4

Applicera några droppar Gänglåsning på gängorna på bulten,. Sedan trä den i hålet på trumman, och dra åt den med en hylsa och spärrskaft. Vid åtdragning det, se till att den är säker. Men det behöver inte dras åt, eftersom kabeln inte kommer att dra i skruven vid belastning.
5

String kabeln ut i en lång, rak linje och fäst den i ett träd eller annat fast föremål. Sakta vinscha in på raden med din lastbil i neutralläge. Behåll bara tillräckligt tyngd på linjen för att hålla det tätt, som du buffra i.
6

Vind linan på trumman i trånga, nära slingor. Håll dem så nära varandra som möjligt utan att låta kabeln att överlappa sig själv, tills det första lagret på trumman är helt täckt.
7

fortsätta att buffra in på vinschen, bygga nya lager ovanpå det föregående lagret tills det mesta av linjen är på trumman. Haka av kabeln från trädet och spolen i den återstående kabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88080.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.